Клоп определи загубата на Ливърпул от Наполи като "филм на ужасите"


Клоп определи загубата на Ливърпул от Наполи като "филм на ужасите"
Снимка: Getty Images

1311 0

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп определи тежката загуба от Наполи с 4:1 на старта в Шампионска лига като "филм на ужасите". Германският специалист призна, че това е най-тежката му загуба откакто пое работата на "Анфийлд" през 2015-а.

“Събрахме се с играчите. Гледах мача доста пъти - истински филм на ужасите. Футболистите ми също го знаят. Това беше най-лошият ни двубой, откакто съм тук. Имали сме няколко подобни като гостуването ни на Астън Вила, но винаги е имало наши проблясъци. В този мач обаче нямаше нищо. Трябва да разберем защо", започна Клоп на пресконференцията преди мача срещу Аякс в Шампионска лига.

"Осем от 11-те ни футболисти бяха абсолютно под нивото, на което са способни, докато останалите трима не бяха на топ ниво, а просто показаха обичайната си игра. Решаваш всичките си индивидуални проблеми като отбор и това е първото нещо, което трябва да направим - отново да следваме обща идея. Всички трябва да осъзнаем отново, че всичко започва с защитаването на топката. Трябва отново да спечелим единоборство, това е началото на всичко", добави още германецът.

Трябва да покажем реакция и ние го знаем. Това обаче не означава, че ще постигнем резултат срещу Аякс. Те са в противоположна ситуация, след като са спечелили всичките си досегашни мачове. Най-вече трябва да покажем, че всички имаме обща идея. Ситуацията в групата не ни е от голяма полза, но това е домакинство в Шампионската лига. Трябва да се уверим, че ще играем различно срещу Наполи и ще видим какво ще стане", сподели още Клоп.

Юрген Клоп не скри и възхищението си от Ерлинг Холанд (подробности четете в линка).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички