Бивш нападател на Ливърпул катастрофира с Мерцедес за 130 000 паунда (СНИМКА)


Бивш нападател на Ливърпул катастрофира с Мерцедес за 130 000 паунда (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2908 0

Бившият нападател на Ливърпул и националния отбор на Англия - Анди Керъл, претърпя катастрофа в източната част на Лондон със своя Mercedes GLS SUV, предава "The Sun".

Инцидентът е станал в неделя следобед (11 септември), а автомобилът за 130 000 паунда се е ударил с Ford Fiesta. Керъл се е возил със свой приятел и двамата не са пострадали, но водачът на другата кола, мъж около 50 години, е бил откаран в болница, тъй като е усещал болка в гърдите. 

По Мерцедеса на 33-годишния Керъл има съществени поражения, а резултатите от пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни. Това е и причината да не бъде арестуван, въпреки че е предизвикал катастрофата. 

Свидетели на случилото се твърдят, че бившият голаджия на мърсисайдци е бил леко замаян, но веднага е отишъл да провери как е другият шофьор. "Абсолютен късмет е, че никой не умря. Двете коли се сблъскаха челно, беше ужасяващ инцидент", разказал единият от тях. Тепърва ще се разбере какво точно е предизвикало катастрофата.

През 2011 година Анди Керъл се превърна в най-скъпия играч в историята на Ливърпул, след като бе закупен за 35 милиона паунда от Нюкасъл. По време на престоя си на "Анфийлд" той се отчете с 58 мача, в които вкара 11 гола и раздаде 6 асистенции. За "Трите лъва" има 9 срещи и 2 попадения. Понастоящем е без отбор, а за последно носеше екипа на Уест Бромич (23 мача, 5 гола и 1 асистенция през сезон 2021/22 в Чемпиъншип).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички