Фрапантните грешки на Алисон и Куртоа, които подариха по един гол на Ливърпул и Реал (ВИДЕО)


Фрапантните грешки на Алисон и Куртоа, които подариха по един гол на Ливърпул и Реал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1547 0

Ливърпул срещу Реал Мадрид е сред най-дългоочакваните двубои в 1/8-финалите в Шампионска лига. Още с първото полувреме на първия двубой двата тима не разочароваха, като си отбелязаха 4 гола.

И Ливърпул, и Реал показаха, че ще заложат на атакуващ футбол, като и защитите им не бяха на най-високо ниво. Освен голмайсторите, вратарите - Тибо Куртоа и Алисон, също направиха голямо впечатление, но не с добри изяви, а с фрапантни грешки.

Първо Куртоа сгреши за втория гол на мърсисайдци за 2:0. Белгиецът показа много разсеяна игра и вместо да овладее топката с крака в малкото наказателно поле - подари топката на Салах. Египетският национал не прости грешката и се разписа.

 

В 36' Алисон върна услугата. Байчетич загуби топката в средата на терена и Реал Мадрид се опита да пробие чрез Валверде, но пасът му към Винисиус бе неуспешен.  Гомес върна към Алисон, но Винисиус не се отказа и притисна стража на на Ливърпул, който ритна топката право към крилото на Реал. Обратният пас към Гомес така и не беше успешен, а топката премина над Алисон и влезе в мрежата зa 2:2. Всичко най-интересно от двубоя - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички