Карло Анчелоти разкри какъв е планът на Реал Мадрид за реванша с ПСЖ


Карло Анчелоти разкри какъв е планът на Реал Мадрид за реванша с ПСЖ
Снимка: Getty Images

1527 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция пред журналисти преди утрешния (9 март) мач-реванш от 1/8-финалите на Шампионска лига срещу ПСЖ. Първата среща на "Парк де Пренс" завърши 1:0 с гол на Килиан Мбапе и именно за него бяха първите думи на Татко Карло:

"Килиан Мбапе не може да бъде спрян? Не трябва само него да спираме... ПСЖ има още и Лионел Меси, и Неймар, и други много добри футболисти. Трябва да играем на високо темпо от първата, до последната минута. Планът е да действаме по-компактно и интелигентно. Не можем просто да 'полудеем' и да опитваме да вкараме много голове. От нас се иска да спечелим мача. Няма значение дали ще отбележим рано или късно. Просто трябва да победим!".

Относно евентуалното отсъствие на Мбапе и посрещането му от "Бернабеу", който бленува да го види с бялата фланелка, Анчелоти заяви следното: "Не е хубаво да виждаш контузени футболисти. Подготвяме се с идеята, че той ще бъде в стартовите 11. Сигурен съм, че великите играчи винаги са били приемани добре на "Бернабеу" и са получавали аплодисменти".

"Каква е най-силната страна на ПСЖ? Не мисля за това. Мисля какво ние можем да направим, какви са нашите силни страни. Аз съм по-скоро човек, който размишлява върху това какво ние бихме могли да постигнем, вместо да се страхувам. Шампионската лига е много важна за нас и искаме да останем в турнира. Не ни се иска да отпаднем и затова съм убеден, че ще спечелим".

"Сигурен съм обаче, че и в ПСЖ са убедени в себе си. Първата среща показа, че не успяхме да сторим това, които бяхме планирали. Имахме много проблеми с високата преса на съперника и съответно не съумяхме да създадем достатъчно възможности в атака", продължи треньорът на Реал Мадрид и добави за финал:

"Много ще е важна и психическата ни сила. Мотивирани сме, но също така сме спокойни и съсредоточени".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Винисиус скромен: Не съм звезда, срещу ПСЖ добра игра няма да ни стигне

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички