Двете въпросителни за Карло Анчелоти: Кой ще замени Каземиро и Ферлан Менди срещу ПСЖ?


Двете въпросителни за Карло Анчелоти: Кой ще замени Каземиро и Ферлан Менди срещу ПСЖ?
Снимка: Getty Images

1696 0

В утрешната сряда, 9 март, Реал Мадрид посреща ПСЖ в мач-реванш от 1/8-финалите в Шампионска лига. Сблъсъкът на "Бернабеу" се очаква с огромно нетърпение, а футболистите на Карло Анчелоти имат да "унищожат" само гол пасив, който бе дело на Килиан Мбапе.

Въпреки това, тяхната задача ще бъде усложнена от липсата на двама основни играчи в дефанзивен план - крайния бранител Ферлан Менди и опорния халф Каземиро!

И двамата получиха жълти картони в срещата на "Парк де Пренс" и сега са наказани за реванша, а испанското издание "Marca" се опитва да отговори на въпроса - Кой ще ги замени сред титулярите?

Вариантите за десния бек са два - или Начо Фернандес ще играе там, или той ще бъде централен защитник, а Давид Алаба ще действа като краен бранител, подобно на голяма част от кариерата си в Байерн Мюнхен.

Що се касае до мястото на Каземиро, то вариантите отново са два - Феде Валверде или Едуардо Камавинга. "Marca" обаче допълва, че има и трети вариант, при който Татко Карло ще пусне и двамата като титуляри - ако Тони Кроос не се възстанови навреме за мача!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Винисиус скромен: Не съм звезда, срещу ПСЖ добра игра няма да ни стигне

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички