Карло Анчелоти: Да говорим много за контузените играчи, означава да покажем липса на уважение


Карло Анчелоти: Да говорим много за контузените играчи, означава да покажем липса на уважение
Снимка: Getty Images

968 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори на пресконференцията преди гостуването на Наполи в Шампионска лига, като не пожела да се оплаче заради липсата на контузените играчи. За "белия балет" ще отсъстват цели осем футболисти - Тибо Куртоа, Кепа Арисабалага, Едер Милитао, Лука Модрич, Орелиен Чуамени, Винисиус, Едуардо Камавинга и Арда Гюлер.

Анчелоти не се оправда с контузени играчи

"Да говорим много за проблемите с контузени играчи, означава да покажем липса на уважение към тези, които ще играят. А те го правят много добре. Трябва да мислим за това, което имаме. Ако бъдем на ниво с всички тези проблеми, означава, че имаме много добър отбор.

Имам голямо доверие в младите и Раул върши фантастична работа с тях. Те са готови да играят с нас, въпреки че ще дам предимство на футболистите от първия тим, които играят по-рядко", каза Анчелоти.

Италианският специалист отново бе запитан и за феноменалното представяне на Джуд Белингам, който от лятото е на "Сантяго Бернабеу". "Белингам е много интелигентен, професионалист, сериозен и зрял. Най-важното е, че е фантастичен играч и като всички големи се адаптира лесно към футбола във всяка страна". А Дани Карвахал изрази любопитно мнение, като заяви, че е готов дори да намали заплатата си, за да играят по-малко мачове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички