Капитанът на Реал с интересен коментар за "глезльовците от Бевърли Хилс"


Капитанът на Реал с интересен коментар за "глезльовците от Бевърли Хилс"
Снимка: Guliver/GettyImages

1176 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос е категоричен, че отборът няма да подцени срещата с Атлетико (Мадрид) на "Висенте Калдерон". Двата отбора се изправят в полуфинал реванш от Шампионска лига и, докато "белия балет" има аванс от 3:0 след първата среща, европейският шампион ще излезе срещу градския си съперник в последния мач на "дюшекчиите" на този стадион в европейските клубни турнири.

"Имаме добро предимство, но това ще го оставим настрана и ще се опитаме да победим, а не да пазим резултата от първия мач. Ключът към успеха е да сме обединени в саможертвата на терена и това и правим", категоричен беше Рамос.

Той беше попитан и по темата с постоянните атаки към отбора, свързани най-вече с това, че в Атлетико било пълно със здраво работещи футболисти, а звездите на Реал били "разглезени".

"Има възприятие, че всички ние от Реал Мадрид сме родени в Бевърли Хилс. В същото време,тук има хора, които са дошли от улицата, и ние имаме принципи и добри обноски. Кампаниите, туитовете и всичко, което Атлетико иска да постигне, заслужава уважение, но тези неща не променят нищо за нас. Ще продължим да сме смирени", сподели капитанът на "белия балет".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички