Убеждават ас на Реал да напусне Мадрид с десетки милиони евро


Убеждават ас на Реал да напусне Мадрид с десетки милиони евро
Снимка: Guliver/GettyImages

1748 0

Завръщането на Алваро Мората в Реал Мадрид може да трае не повече от година, след като испанският национал е резерва на Карим Бензема през голяма част от сезона. Младията нападател иска да играе като титуляр и, ако това е невъзможно, то той ще се опита да се реализира на различно от родния си клуб място.

Според медиите в Испания, юношата на тима е получил невероятно предложение от китайската Супер лига, която се опитва да изгради бързо едно от най-силните първенства на света. Китайски консорциум е разговарял с агентите на Мората, като предложението за него е просто немислимо - 5-годишен договор и 35 милиона евро годишна заплата.

Бившият ас на Ювентус обаче се превръща в поредната звезда, отказала китайските милиони. Мората няма никакво намерение да напуска Европа и иска да играе на най-високо футболно равнище. Той категорично е отхвърлил възможността да играе в Китай.

Интересът към неговите услуги е сериозен, след като той има 19 гола през настоящия сезон - с два повече от Карим Бензема, въпреки че има почти два пъти по-малко минути на терена в сравнение с френския си съотборник. Въпреки това в Реал Мадрид вярват, че той ще остане на "Бернабеу". По всяка вероятност Бензема ще бъде продаден през лятото, а Мората и Роналдо ще се редуват в това кой да играе на върха на атаката.

Следете всички новини за летния трансферен прозорец в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички