Как се спира Меси? В ПСЖ са умували и са измислили начин


Как се спира Меси? В ПСЖ са умували и са измислили начин
Снимка: Guliver/GettyImages

2742 0

ПСЖ се готви да посрещне Барселона в един от най-интересните сблъсъци в Шампионска лига, която се подновява на 14-и февруари. Френският шампион е твърдо решен да прескочи осминафиналната фаза, но препятствието пред клуба може да се окаже прекалено голяма - така, както се оказва всяка година в елиминационната фаза.

Барселона вече няколко пъти елиминира ПСЖ от турнира в последните години, но сега парижани вярват, че могат да се справят. Всичко обаче започва от това дали футболистите на Унай Емери могат да се справят с Лионел Меси.

На пресконференцията преди очаквания двубой една от звездите на тима - Лукас, беше попитан за това как ще се справи ПСЖ с нападението на Барселона и, в частност, гения на Лионел Меси.

"Няма как да спрем Лионел Меси - просто няма. Трябва да бъде завързан, за да бъде спрян. Така че няма и да се опитваме. Това, което ще се опитаме да направим, е да спрем топката да достига до него. За това ни трябва много добра организация в защита, но смятам, че можем да се справим", коментира бразилското крило.

Двубоят е във вторник вечер на "Парк де Пренс" и може да го следите НА ЖИВО В Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички