Двата отбора, които ще наддават за Кун Агуеро


Двата отбора, които ще наддават за Кун Агуеро

3516 0

В обстоен анализ Sportlive.bg обясни защо Серхио Агуеро може да напусне Манчестър Сити през лятото. Особено след силния старт на Габриел Жезуш Хосеп Гуардиола е решен да усили финансовия си ресурс за летни покупки, продавайки голмайстор №1 на "гражданите" в последните 5 години.

Желаещи за подписа на 28-годишния нападател не липсват, но според медиите в Испания най-сериозни претенденти за Агуеро са Реал Мадрид и ПСЖ.

Аржентинският ас е дългогодишна цел на Флорентино Перес, но в последните две години "белия балет" промени трансферната си политика и цели да привлича играчи, които са под 27-годишна възраст. Агуеро обаче е прехвърлил въпросната възрастова граница и е слабо вероятно испанският гранд да извади 92 милиона паунда за звездата на Сити.

Тази сума обаче е по джоба на собствениците на ПСЖ. Френският гранд има само една цел и тя е триумф в Шампионска лига, но така съставена селекцията, водена от Унай Емери, няма особен шанс срещу топ отборите в Европа. Именно поради тази причина от ПСЖ се целят във всяко голямо име във футбола, което е на трансферния пазар. Така се стигна и до изненадващата зимна покупка на Юлиан Дракслер, за когото шампионите на Франция пръснаха 35 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички