Ди Мария си пожела Реал на финала в Шампионска лига


Ди Мария си пожела Реал на финала в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1199 0

Анхел Ди Мария вярва, че ПСЖ може да елиминира Барселона на 1/8-финалите в Шампионска лига. Освен това той заяви, че иска на финал да се срещне с бившия си тима Реал Мадрид.

"В ПСЖ има нови играчи, това е нов сезон и ние имаме възможността да успеем. Барса винаги е опасен противник, но и те имаха трудности в някои мачове, като тези срещу Реал и Атлетико. Ние сме в състояние да им създадем проблеми", смята аржентинецът.

"Винаги съм казвал, че Меси е различен от останалите и когато той е добър, неговите съотборници също са добри. МСН е най-доброто нападателно трио в света към момента. Трудно е да задържиш същото ниво, но според мен Барса си остава много опасен отбор".

"Знаем какво трябва да сторим - да задържаме топката, защото без нея каталунците не са толкова опасни. През миналия сезон играхме срещу Реал и мачът в Париж беше завързан, а в Мадрид играхме добре. Реал понякога има късмет, защото печели мачовете си само с един вкаран гол, но смятам, че ние бяхме по-добри от тях. Ще бъде хубаво да се срещнем с Реал на финала", допълни още Ди Мария пред Marca.

Той коментира още и идването на Дракслер в ПСЖ. "Смятам, че той дойде в най-подходящия момент за отбора. Много от хората, които не гледат френското първенство смятат, че заъдлжително всяка година ПСЖ трябва да е начело. Обаче това не е така, този сезон. Монако е начело, а Ница делим равен брой точки. Хората са наясно, че има и други добри отбори във Франция, но и също така, че най-добрите футболисти играят в ПСЖ", сподели още аржентинският национал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички