Кафу сензационно изпревари Роналдо и Меси в Шампионска лига


Кафу сензационно изпревари Роналдо и Меси в Шампионска лига
Снимка: Официален сайт на Лудогорец - http://ludogorets.com/bg/

2663 0

Джонатан Кафу е на първо място в интересна класация след първите 5 кръга от Шампионска лига. Звездата на Лудогорец е най-фаулираният футболист в турнира преди последната порция мачове, което е впечатляващ показател за неговата класа.

Бразилецът е бил фаулиран цели 24 пъти - много повече от втория в класацията Витоло от Севиля. На трета позиция е друг възпитаник на Георги Дерменджиев - Вандерсон, срещу когото са извършени 16 нарушения до момента.

Любопитното е, че големите суперзвезди като Кристиано Роналдо, Лионел Меси или Неймар далеч не са сред най-фаулираните, като в топ 20 е единствено бразилецът от Барселона с 12 фаула срещу себе си.

Лудогорец е най-фаулираният отбор с цели 101 нарушения, като в същото време е един от най-коректните - извършил е общо 53, колкото имат Байерн, Копенхаген и Борусия (Мьонхенгладбах).

С по-малко от тя са само четири отбора - Монако (49), Селтик (44), Атлетико (Мадрид) (43) и ПСВ (Айндховен) (41).

Най-грубият отбор е Базел със 100 извършени нарушения. След швейцарския шампион се нареждат Лион (84), Бенфика (79), Динамо (Киев) (76) и Наполи (73).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички