Петричев: Има запитвания за много играчи


Петричев: Има запитвания за много играчи

2453 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че клубът може да направи силни изходящи трансфери, тъй като има интерес към доста негови играчи.

"Изключително важен, шампионски мач с оглед, че загубихме първия двубой с Левски този сезон. Сега беше доста важно да бием, защото Левски е пряк конкурент за титлата. Бяхме наясно, че ни чака труден двубой, още повече с оглед на ниските температури. Доволен съм от мъжеството и че продължаваме да не изневеряваме на традицията никога да не се предаваме. Вкараха ни случаен гол след грешка, но бях сигурен, че ще обърнем.

През второто полувреме разликата беше изключително голяма. Има доста дълъг път до титлата, за да правим сметки. Ако имаме луд късмет, може да откраднем нещо в Париж и да не разчитаме на развоя на Базел - Арсенал. Мисля, че проблемът с Кафу не е сериозен. Интерес има не само към него, но и към Владо Стоянов, а и други играчи. Наблюдават ги, момчетата знаят. Дай Боже, ще направим хубави изходящи трансфери", заяви Петричев, цитиран от "Тема спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички