Агуеро се оплака от съотборниците си: Изобщо не ми подават


Агуеро се оплака от съотборниците си: Изобщо не ми подават
Снимка: Getty Images/Guliver

901 0

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро се оплака, че съотборниците му не му подават топката. Снощи английският гранд отстрани Борусия Мьонхенгладбах в 1/8-финалите на Шампионска лига с общ резултат 4:0 (2:0 в конкретния мач). В този двубой мениджърът на "гражданите" Хосеп Гуардиола започна без чист нападател, а на Агуеро, който тепърва навлиза във форма, позволи да поиграе в заключителните 15 минути.

Когато е напускал терена на "Пушкаш арена" в Будапеща, аржентинецът се е оплакал на един от помощниците на Гуардиола, съобщава "ESPN". "No me paean la pelota", е казал 32-годишната звезда, което в превод от испански означава "те не ми подават топката".

За 15-те минути, в които остана на терена, Агуеро нито веднъж не стреля към вратата. Той можеше да получи шанс да го направи в един момент, но Рияд Марез реши сам да нанесе удара, вместо да подаде на съотборника си. В последните месеци аржентинецът не играеше редовно за своя тим заради слаба форма, тежко прекаран коронавирус и контузии. Припомняме, че той продължава да е голмайстор номер 1 за английския клуб в историята. А какво каза Гуардиола по повод слуховете, че Агуеро ще премине в Барселона вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички