Карло Анчелоти коментира РБ Лайпциг 0:1 Реал Мадрид, представянето на Андрий Лунин и отменения гол на "биковете"


Карло Анчелоти коментира РБ Лайпциг 0:1 Реал Мадрид, представянето на Андрий Лунин и отменения гол на "биковете"
Снимка: Getty Images

5583 0

Късно снощи (13-и февруари) Реал Мадрид успя да победи РБ Лайпциг в първия 1/8-финален сблъсък от турнира Шампионска лига.

Испанският гранд се наложи с минималното 1:0, а единственият гол падна в началото на второто полувреме и бе дело на Браим Диас.

Коментарът на Анчелоти

"Разполагам с качествен състав, който има фантастично поведение на терена. Бях впечатлен от начина, по който се защитавахме срещу такъв отбор, който на собствения си стадион винаги може да направи живота ти труден".

"Можехме да вкараме и още попадения, но пък можехме и да допуснем такива. Сега имаме крехка преднина преди реванша, по време на който ще трябва да покажем същото отношение, каквото показахме и днес", констатира треньорът на Реал Мадрид след последния съдийски сигнал, а след това допълни:

Реал Мадрид

"РБ Лайпциг е добър атакуващ тим и действа много организирано. Чудесно е, че запазихме "суха мрежа", а това само доказва, че сме се справили добре. Намираме се в добра физическа форма. Днес беше труден тест за нас, защото Лайпциг играе с голям интензитет".

Относно представянето на вратаря Андрий Лунин Татко Карло заяви следното: "Той беше брилянтен. Мотивиран е на максимум, а игровите минути му помагат да трупа увереност. Беше забележителен днес и свърши перфектна работа във всяко едно отношение".

Мачът можеше да се развие по съвсем друг начин, тъй като "биковете" откриха резултата още във втората минута, но попадението бе отменено заради засада:

"Трябва да попитате съдията, но аз мисля, че имаше контакт с вратаря, защото играчът на РБ Лайпциг избутва Лунин и това беше доста очевидна засада", коментира спорната ситуация Анчелоти.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Не само парите: Появи се още едно изкушение, което може да остави Килиан Мбапе в ПСЖ и далеч от Реал Мадрид!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички