Хаверц с оригинална идея за бавене на времето в мача срещу Реал (ВИДЕО)


Хаверц с оригинална идея за бавене на времето в мача срещу Реал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

31575 0

Английският гранд Челси изигра великолепен мач и заслужено отстрани Реал Мадрид на полуфиналите в Шампионска лига. С вероятно най-доброто си представяне за сезона за "сините" от Лондон се отличи полузащитникът Кай Хаверц.

Немският национал си спечели титулярното място след силен двубой във Висшата лига няколко дни по-рано и не разочарова Томас Тухел. Хаверц изигра основна роля при откриващия гол на Тимо Вернер, като секунди преди това нацели напречната греда и топката попадна в неговия сънародник. До края на срещата Хаверц нацели и втори път напречния стълб.

Въпреки че Реал не създаде особено положения пред вратата на Едуар Менди, "кралския клуб" имаше своите моменти на натиск. Тогава "сините" от Лондон трябваше да тушират напрежението и интензитета, а Хаверц се прояви с вероятно най-оригиналния начин за бавене на времето.

Бе отсъден фаул в полза на Реал, а играчите на испанския тим бързаха да го изпълнят. Тогава Хаверц уж тръгна да се навежда, за да хване топката с ръце, но я изрита умело напред, сякаш неволно. А в Испания скъсаха от критики две големи звезди на Реал, които изобщо не трябвало да играят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички