Каземиро призна превъзходството на Челси и посочи какво трябва да стори Реал сега


Каземиро призна превъзходството на Челси и посочи какво трябва да стори Реал сега
Снимка: Getty Images/Guliver

4168 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Каземиро демонстрира зряло и коректно мислене след разочароващия полуфинал за неговия отбор в Шампионска лига, където "кралския клуб" отстъпи на английския гранд Челси. Бразилският халф призна, че "сините" са били върховни и заслужено са победили. Освен това Каземиро сподели, че сега Реал трябва да мисли за мача със Севиля в Ла Лига и посочи 5 фактора, които в крайна сметка могат да убият сезона на тима му.

"През първите 25 минути играхме по-добре и имахме два шанса чрез Карим (Бензема). След това те играха по-добре и имаха повече възможности, но нямаше връщане назад. Мисля, че Челси бе върховен и игра по-добре от нас. Показахме, че това, което сме постигнали в миналото в турнира, е история, както и че не е лесно да спечелиш Шампионска лига.

Показахме още веднъж - не е лесно да спечелиш това състезание. Трябва да мислим за следващия мач. След година, изпълнена с контузии, саможертви, жертви, коронавирус, липса на фенове - опитахме. Но те бяха по-добри. Не можем да си позволим да скърбим, трябва да мислим за Севиля, трябва да мислим за Ла Лига сега" - сподели Каземиро.

А защо Зинедин Зидан остана горд от Реал Мадрид след поражението от Челси?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички