Гюндоган за червения картон на Араухо: Бих предпочел да допусна гол, изгонване в такъв етап убива играта


Гюндоган за червения картон на Араухо: Бих предпочел да допусна гол, изгонване в такъв етап убива играта
Снимка: Getty Images

1518 0

Полузащитникът на Барселона Илкай Гюндоган коментира ключовия момент в реванша срещу ПСЖ в Шампионска лига. В 29-ата минута каталунците останаха с човек по-малко след червен картон на Роналд Араухо и загубиха мача с 1:4. След победата с 3:2 в първия мач испанският гранд отпадна от турнира.

Имаше ли червен картон?

"Ако го е фаулирал, това вероятно е червен картон. Не съм видял повторение, така че не знам. Трудно е да се каже. В такива важни моменти трябва да бъдеш уверен, че играеш с топката. Не зная дали той я е докоснал, или не, но ако не сте сигурни в това, тогава трябва да стоите настрана", коментира германецът, цитиран от "CBS Sports Golazo".

По-добре гол, отколкото ранно изгонване

"Бих предпочел да допусна гол, позволявайки на нападателя да излезе един на един. Нека нашият вратар се опита да ни спаси или дори да допусне гол, защото ако останем с човек по-малко и получим червен картон толкова рано, това просто ще убие играта", продължи халфът.

"Тъжен съм. Бяхме в много добра позиция. Не само след първия мач, но и след първия гол. Всичко беше в наши ръце и просто дадохме всичко на ПСЖ по най-простия начин. Това е най-разочароващото", завърши Гюндоган. А Араухо може да си навлече допълнително наказание след картона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички