Гуардиола: В Шампионска лига трябва да си перфектен, а ние не бяхме


Гуардиола: В Шампионска лига трябва да си перфектен, а ние не бяхме
Снимка: Guliver/GettyImages

1221 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели своето мнение след отпадането на неговия тим на 1/4-финал в Шампионска лига от Лион. "Гражданите" отпадат за трета поредна година на тази фаза в турнира, но Гуардиола смята, че рано или късно ще се счупи този карък.

"Един ден ще счупим този карък с тези елиминации. С изключение на първите 25 минути, когато се затруднявахме да намерим нашия стил след това футболистите влязоха мача. Имах усещането, че сме по-добри, но в този турнир трябва да си перфектен, а очевидно ние не бяхме", заяви Гуардиола.

"За ситуацията с ВАР? Все ме питате. Не искам да говоря за ВАР. Нито да се оплаквам, нито да намирам оправдания в него. Направихме грешки в ключови моменти. Това, което ние направихме, е, че опитахме да използваме техните слаби места и да покрием техните силни. Не исках да им позволя да играят своята игра, затова първите минути те бяха впечатляващи и страдахме от това. Второто полувреме се представихме по-добре. Сътворихме доста положения, вкарахме един гол, но допуснахме два гола повече. Като има такива ситуации като тази на Стърлинг в турнира трябва да ги вкараш", допълни испанецът. Лион ще се изправи срещу феноменалния Байерн Мюнхен, който не остави шансове на Барселона (статистика).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички