Гуардиола след обрата на Сити: Има какво да подобряваме, но като цяло се справихме добре


Гуардиола след обрата на Сити: Има какво да подобряваме, но като цяло се справихме добре
Снимка: Getty Images

630 0

Наставникът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, бе доволен, след като неговите възпитаници обърнаха Цървена звезда в мач от група "G" на Шампионска лига. Първенецът в Англия губеше на почивката, но успя да се върне подобаващо в мача и взе ценните три точки. Разбира се, специалистът имаше и няколко забележки.

Коментарът на Пеп

"Да губим с 0:1 на полувремето, след всичко, което направихме, не бе приятно. След като спечелихме требъла, трябваше да покажем, че сме шампион, който е способен да прави обрати. Хубаво е, че успяхме. Харесва ми, че отново се хвърлихме здраво още от началото на второто полувреме. Има какво да подобряваме, но като цяло се справихме много, много добре", сподели Гуардиола.

"В последните два мача не знам колко положения пропуснахме. Играем добре, но не можем да отбележим. Хубавото е, че показваме постоянство и успяваме да стигнем до победата. Да отправиш 22 удара, означава, че си играл много силно. Отговорност на хората в атака е да бележат голове", добави още испанският специалист.

Защитата на титлата в най-елитния европейски турнир за Сити ще продължи с гостуване на РБ Лайпциг в Германия на 6 октомври. Ето как пък се разви първият кръг от сблъсъците в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички