Анчелоти останал "изненадан" от Джуд Белингам и от "абсурдните" решения на Наполи - Реал Мадрид


Анчелоти останал "изненадан" от Джуд Белингам и от "абсурдните" решения на Наполи - Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

3506 0

Карло Анчелоти сподели какво наистина го изненадва в Джуд Белингам и кои са двете "абсурдни решения" при трудната победа на Реал Мадрид с 3:2 в Шампионска лига над Наполи.

Какво е ядосало Анчелоти?

"Беше труден мач, борбен до последната минута. Допуснахме гол, който трябваше да избегнем, но след това започнахме да играем и да създаваме положения. Моментът на страдание за нас беше изравняването чрез много спорна дузпа", каза Анчелоти пред Sky Sport Italia.

"Според правилото топката е отишла към ръката от крака, така че обикновено това са дузпи, които не се дават в Шампионска лига", допълни той.

Анчелоти избра да започне Тони Кроос в средата на терена, а не Лука Модрич за трети пореден мач, но през второто полувреме направи смяна. "Пускането на Модрич ни позволи да контролираме повече топката и да вземем победата в много трудна зона. Изглежда абсурдно, че беше записан като автогол на Мерет, защото Валверде имаше този зашеметяващ удар, знаем, че той може да го направи.

Валверде е изключителен полузащитник, който сред многото си качества има този удар от далечно разстояние. Няма значение колко голове ще вкара този сезон", допълни той относно изстрела на Валверде, с който се стигна до успеха с 3:2 в Неапол.

Изненадата в Белингам

Белингам започна сензационно кариерата си в Реал Мадрид, отбелязвайки осем гола в девет състезателни мача. "Това, което изненадва за Белингам е, че той е на 20 години. Той притежава много качества, но и невероятна зрялост и характер за възрастта си. Това е наистина изненадващо". А и попадението му в двубоя срещу Наполи за 1:2 беше наистина красиво и изцяло изработено от него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички