Гледай на живо РБ Лайпциг - Ливърпул в Шампионска лига


Гледай на живо РБ Лайпциг - Ливърпул в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2428 0

Английският шампион Ливърпул и немският гранд РБ Лайпциг подновяват турнира в Шампионска лига, като е време за елиминационната фаза. Като фаворит в сблъсъка очаквано е определян отборът на Юрген Клоп, но предвид формата на двата тима - нищо не е сигурно.

Мърсисайдци се сгромолясаха във Висшата лига, като натоварената програма и твърде, твърде многото контузии сериозно допринесоха за това. Въпреки това, Шампионска лига е любим турнир за Ливърпул, а там далеч нищо не е загубено и се явява като отлична възможност за тима.

РБ Лайпциг е на другия полюс. Немският тим има 5 победа в последните 6 мача във всички турнири и е най-близо до хегемона в страната Байерн Мюнхен, изоставайки с 5 точки. Именно толкова е разликата и от "биковете" и третия тим в подреждането.

РБ Лайпциг вече се справи с един английски гранд в лицето на Манчестър Юнайтед, макар и това да се случи в груповата фаза. Немският отбор победи "червените" дяволи с 3:2 в последния мач, който бе директен сблъсък (Юнайтед се нуждаеше от точка, за да продължи) за класиране към елиминационната фаза.

Поради ситуацията с коронавируса в Германия РБ Лайпциг ще "домакинства" на "Пушкаш Арена" в Унгария, като по този начин губи предимството си от този фактор. Мачът между РБ Лайпциг и Ливърпул ще започне в 22:00 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по Max sport 2, като ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички