Гасперини: Разочарованието е огромно, влизането на Мбапе бе решаващо


Гасперини: Разочарованието е огромно, влизането на Мбапе бе решаващо
Снимка: Getty Images/Guliver

1036 0

Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини призна, че той и играчите му изпитват огромно разочарование, след като загубиха от ПСЖ с 1:2 в мач от четвъртфиналите на Шампионска лига в Лисабон. Италианският тим водеше в резултата до 90-ата минута, но допусна два късни гола на "Естадио да Луж" и пропусна възможността да достигне до полуфиналите в турнира.

"Изпитваме огромно разочарование. Изглеждаше сякаш ще успеем да го направим и това щеше да е страхотно постижение. Все пак ни остава споменът за този сезон в Шампионска лига, в който израснахме като отбор срещу някои от великите клубове в Европа. Не мога да направя друго, освен да благодаря на момчетата", коментира след поражението Гасперини.

"Не оставаше много време, но когато играеш срещу най-силните отбори в света, на толкова високо техническо и физическо ниво, става трудно. Влизането в игра на Мбапе бе решаващо, но ние направихме всичко по силите си, бяхме равностойни с тях. Трудно е да се иска повече. В Шампионска лига са важни детайлите, те решават изхода на един завързан мач. Имахме шансове от статични положения и някои контраатаки, при които можеше да се справим по-добре", допълни италианският специалист. А какво заяви след мача треньорът на ПСЖ Томас Тухел вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички