Ерлинг Холанд не се съгласи с твърдение на журналист след мача с Борусия Дортмунд


Ерлинг Холанд не се съгласи с твърдение на журналист след мача с Борусия Дортмунд
Снимка: Getty Images

3103 0

Ерлинг Холанд поздрави отбора на Борусия Дортмунд за начина, по който се е защитавал срещу Манчестър Сити на "Етихад", но все пак изтъкна факта, че е отбелязал гол, който се оказа победен за състава на Хосеп Гуардиола.

"Небесносините" спечелиха с 2:1 срещата си от втория кръг на груповата фаза в Шампионска лига, но до 80-ата минута изоставаха в резултата. Късни попадения на Джон Стоунс и норвежеца донесоха три точки на "гражданите" и те оглавиха еднолично класирането в Група "G" с актив от 6 точки.

След последния съдийски сигнал, Холанд бе провокиран от журналист от "BT Sport", който започна интервюто с него с констатацията: "Очевидно Борусия знаеха как да те спрат", а нападателят го пресече веднага и отговори: "Не са ме спрели, аз вкарах гол!".

"Но да, те играха добре и се представиха силно. Бях сигурен, че ще ме следват плътно през целия мач, защото ме познават много добре. Най-важното в края на деня са трите точки", добави още 22-годишният Холанд.

*Следващият мач за Манчестър Сити е домакинството на Уулвс от 8-ия кръг на Острова - 17 септември, 14:30 часа. Третият мач от групите на ШЛ пък е срещу ФК Копенхаген - 5 октомври, "Етихад".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Хосеп Гуардиола се прехласна по играч на Борусия Дортмунд след трудната победа на "Етихад"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички