Емери: Ливърпул е в най-добрата си форма, но е респектиран от Виляреал


Емери: Ливърпул е в най-добрата си форма, но е респектиран от Виляреал
Снимка: Getty Images

2113 0

Треньорът на Виляреал Унай Емери говори преди първия полуфинален сблъсък срещу Ливърпул в Шампионска лига, като акцентът падна върху изненадващите победи над Ювентус и Байерн Мюнхен. Срещата е в сряда (27.04) от 22:00 часа българско време, а домакин е едноименният град Ливърпул. 

"Изненадващият фактор от гръмките ни победи намалява. Вече сме на полуфиналите, a всеки на този етап заслужава да е там. Ливърпул знае, че сме в добра европейска форма, и че успяхме да елиминираме два страхотни отбора, но им е ясно, че няма да им се дадем. Безспорно ще се чувстват фаворити, но съм сигурен, че ще имат респект към нас", заяви наставникът на днешната пресконференция.

Испанецът е убеден, че мърсисайдци са в по-добра форма и имат по-добър състав от шампионския им сезон през 2019 г., като за това подпомага и изместването на Садио Мане към центъра на атаката, а спечелването на високата топка остава най-силният коз на "червените".

"Виждам един подобрен Ливърпул, който се намира в най-добрата си форма. Вярно е, че тимът им среща проблеми срещу по-непретенциозните отбори, но те могат да играят във всякакви ситуации", коментира Емери.

"Знам колко е трудно, предвид опита ми с Ливърпул на "Анфийлд" и заради идентичността, която създаде Клоп", завърши бившият треньор на Арсенал, който не пази добри спомени от гостуванията си на мърсисайдци.

 Испанецът обяви, че Йереми Пино определено ще пропусне двубоя, националът Жерар Морено не е напълно готов, а Франсис Коклен тренира нормално. 

А ето какви са целите на Мо Салах с Ливърпул!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички