Дори и легенда на Манчестър Юнайтед не устоя на Холанд и го изпрати с аплодисменти (ВИДЕО)


Дори и легенда на Манчестър Юнайтед не устоя на Холанд и го изпрати с аплодисменти (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2930 0

Звездата на Манчестър Сити Ерлинг Холанд за пореден път показа защо е считан за един от най-добрите играчи в света. С петте си гола във вратата на Лайпциг на 1/8-финала в Шампионска лига не само, че счупи куп рекорди, но и показа, че може да задмине постиженията на много легендарни играчи.

Поздравления и от представители на най-големия "враг" в Англия

Един от знаците за великолепното му представяне са аплодисментите, които получи от една от легендите на Манчестър Юнайтед от близкото минало - Рио Фърдинанд. Той бе на "Етихад" по време на двубоя и бе заснет как ръкопляска на норвежкия стрелец при смяната му през второто полувреме.

"Това, което Холанд прави в момента във футбола е направо изумително. Когато той играе така в отбора, той е абсолютно доминиращ.Той носи суперсила на отбора и това вече е суперзареден отбор с изключителен талант, а в играта му има глад и желание над всичко останало. Скандалното е, че съм чувал хора да казват, че той (негативно) влияе върху начина, по който играе този отбор. 39 гола през сезона... той само прави този отбор по-добър", категоричен бе бившият играч на "червените дяволи". Самият Холанд пък не бе доволен от едно нещо след двубоя, а именно, че бе заменен малко след 60-ата минута и това му попречи да търси двоен хеттрик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички