Анчелоти: Разочаровани сме от резултата, не от хода на мача с Райо


Анчелоти: Разочаровани сме от резултата, не от хода на мача с Райо
Снимка: Getty Images

872 0

Треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, коментира нулевото равенство на своя тим с Райо Валекано. То направи "кралете" изоставащи на 2 точки от върха, където е Жирона.

"Създадохме много положения, но ни липсваше прецизност. Разочаровани сме от резултата. Според мен беше добър мач", започна той, след което бе запитан дали тимът няма проблеми, ако Джуд Белингам не се разпише.

"Не, имаме много ресурси. Създадохме положения, направиха го Валверде, Винисиус, Хоселу, Родриго... Липсваше ни малко прецизност. Смените? Извадих Модрич от терена, за да дам ширина на атаката с Родриго, Лука принципно игра добре и не заслужаваше да бъде заменен", продължи италианецът.

"Повтарям, мачът беше добър. Контролирахме добре контраатаките, бяхме агресивни, отборът игра добре, но понякога просто не можеш да вкараш. Липсата на голове не ме притеснява. Използвахме центрирания, къси пасове, вертикални пасове, опитахме всичко, но не се получи, случва се.

Важното е да създаваме положения до самия край, а ние се старахме. Не видях умора в отбора. Разстроени сме от резултата, а не от хода на мача. Понякога печелиш мач, когато не го заслужаваш, а понякога не побеждаваш, когато го заслужаваш. Всичко е наред в таблицата, борим се, вървим много добре в Шампионска лига. Няма драма", завърши Анчелоти. А ето кой играч Реал ще опита да продаде през зимата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички