Ювентус не успя да спечели срещу Кротоне в отсъствието на Роналдо, Киеза с червен картон в дебюта си


Ювентус не успя да спечели срещу Кротоне в отсъствието на Роналдо, Киеза с червен картон в дебюта си
Снимка: Getty Images/Guliver

2218 0

Ювентус изненадващо не успя да победи в гостуването си на Кротоне в мач от италианската Серия А. "Бианконерите" бяха без голямата си звезда Кристиано Роналдо, който е заразен с коронавирус. В негово отсъствие Алваро Мората се представи достойно, но това не бе достатъчно. Федерико Киеза пък бе изгонен с директен червен картон в своя дебют.

Това е второ равенство в четири двубоя в Серия А за "старата госпожа". Кротоне пък взе първи точки в първенството, след като до този момент имаше само загуби - три на брой.

Домакините излязоха изненадващо напред в резултата в 12-ата минута, след като Леонардо Бонучи настъпи противников играч в собственото си наказателно поле и бе отсъдена дузпа. Сими (Симеон Точукву) се нае с изпълнението и не сбърка.

Дебютиралият Киеза асистира на Алваро Мората в 21-ата минута, за да може "бианконерите" да възстановят паритета. Испанският нападател получи страхотно подаване и насочи топката от непосредствена дистанция. Именно Киеза обаче остави своя отбор с човек по-малко в 60-ата минута, след като получи червен картон още в първия си мач. Той закъсня в единоборство и стъпи на глезена на играч на Кротоне.

До края на двубоя "старата госпожа" опита всичко възможно, за да осъществи пълния обрат. Мората бе най-опасният играч на терена, като дори вкара и втори гол, но той бе отменен заради много "тънка" засада.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички