Дерменджиев съжали за точката и се закани на Арсенал и ПСЖ


Дерменджиев съжали за точката и се закани на Арсенал и ПСЖ
Снимка: БГНЕС

11371 0

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази разочарованието си, че по такъв нелеп начин "орлите" изпуснаха да почнат с победа в Шампионска лига, след като стигнаха "само" до равенство 1:1 на гости на Базел.

Наставникът на "орлите" обаче се закани на предстоящите съперници на Лудогорец, че тепърва този отбор ще създава проблеми на съперници и от ранга на Арсенал и ПСЖ.

ЛУДОГОРЕЦ ИЗПУСНА УСПЕХА НАД БАЗЕЛ ЗАРАДИ НЕЛЕПА ГРЕШКА

"Аз искам да кажа първо, че не сме измъкнали точка. Ние направихме перфектно първо полувреме, Базел също имаха ситуации, трябваше ни малко време, за да се настроим на терена. И двата тима имаха ситуации, но до 85-ата минута едно почти безобидно положение доведе до гол - във футбола го има това обаче.

Искам да кажа, че Базел е много добър отбор. Хубаво е, че играхме по такъв начин, исках 3 точки, но това е футболът и съм доволен и на 1 точка. В другите мачове също ще затрудним отборите и ще ги изненадаме.

Имаше моменти, в които много ги надигравахме и е жалко, че не отбелязахме още голове. Но първият мач в Ливърпул беше същия начин - загубихме в продълженията, а сега сами се лишихме от победата.

Това, което казвахме, че Лудогорец е на средно европейско ниво, е факт. Знаете бюджета на Базел, мисля, че всички в клуба заслужават поздравления за това, че този проект за толкова кратко време стигна до това ниво.

Сега с влизането в груповата фаза направихме първата стъпка, но се вижда възходящата линия и ще видим колко стъпки ще направим. Другите отбори ще започнат да ни взимат по-насериозно, но това няма никакво значение", коментира Дерменджиев пред bTV.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички