Дерменджиев: Има разочарование, не ни надиграха


Дерменджиев: Има разочарование, не ни надиграха
Снимка: Getty Images/Guliver

1213 0

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели, че няма как да не съжалява за пропуснатата възможност срещу Арсенал, тъй като са изиграли много добър мач, един от най-добрите им. Лудогорец загуби с 2:3 от Арсенал на "Васил Левски".

"За нас е добре това, че изиграхме отново един добър мач, и в Англия мачът беше много добър,но там ни вкараха много голове. Арсенал е отличен отбор, когато сбъркаш и наказва. Играхме като равен с равен с този тим, имахме шансове и при 2:2 да отбележим, нашият тим се учи с такива мачове", заяви Дерменджиев.

Според него е необходимо характер, за да можеш да играеш равен с такива отбори. "Много добър мач се получи и тактически, и голове вкарахме, отборът игра много силно, успяхме да неутрализираме определени техни играчи, задоволихме и публиката, която дойде да гледа този мач, търсихме да изненадаме Арсенал".

"Има и леко разочарование, не ни надиграха, можеше и двубоят да завърши наравно, това щеше да е добър имидж, а също така и спечелена точка", завърши треньорът.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички