Защитник задържа ПСЖ в битката за първото място с Арсенал


Защитник задържа ПСЖ в битката за първото място с Арсенал

959 0

ПСЖ се добра до втора поредна победа срещу Базел, след като възпитаниците на Унай Емери успяха да спечелят с 2:1 в Швейцария. Френският шампион обаче трябваше да трепери до самия край, въпреки че имаше преимущество почти през целия двубой.

Мачът започна много равностойно, като "кръстоносците" имаха по-добрите положения. Въпреки това в 43' гостите стигнаха до гол, когато Томас Муние намери отлично Матуйди, който се разписа за 0:1

Последваха обаче силни минути за Базел, който беше възнаграден с гол. В 76' Дзюфи се разписа след асистенция на Джака. Това накара Емери веднага да пусне рабио и Хесе, а положенията пред вратата на Васлик.

Гостите бяха улеснени и от червения гол на Дие. В 90' Базел капитулира, и то с невероятен гол. Муние от границата на наказателното поле засече от въздуха центриране на Рабио и вкара абсолютно фантастичен гол - 1:2 и победа за ПСЖ.

Арсенал спечели срещу Лудогорец с 3:2, което направи ситуацията на върха много интересна. Двата отбора вече се класираха за следващата фаза с по 10 точки, но ще си оспорват първото място в групата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички