Челси - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме дербито в Шампионска лига?


Челси - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме дербито в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

1914 0

Шампионска лига се завръща след паузата за националните отбори с нова порция горещи и интригуващи сблъсъци. В група Н Челси и Ювентус излизат в директна битка за първото място. Двубоят започва в 22,00 часа в Лондон.

"Сините" изостават с три точки от „Старата госпожа“ след поражението си с 0:1 в Торино, но при успех с два гола разлика и победи в последните срещи от групата те ще продължат към осминафиналите като първи в група Н. Другите два тима в групата – Зенит Санкт Петербург и Малмьо, нямат шансове да се класират за осминафиналите и ще се борят за третото място, което дава право на участие в Лига Европа. Руснаците са с три точки, докато шведите все още нямат записана точка.

Треньорът на гостите Масимилиано Алегри има проблеми в отбрана, като двубоя пропускат Данило, Де Шилио и Киелини. На "Стамфорд Бридж" ще отсъстват и Бернардески и Рамзи. За Челси срещата пропуска Матео Ковачич. Мачът Челси - Ювентус ще бъде предаван пряко по Max sport 3, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички