Чака ни здрав мач, който може да бележи сезоните на Айнтрахт Франкфурт и Наполи


Чака ни здрав мач, който може да бележи сезоните на Айнтрахт Франкфурт и Наполи
Снимка: GettyImages

1497 0

След като си проправиха път през груповата фаза, Наполи се завръща в Шампионска лига във вторник, когато ще гостува на миналогодишния победител в Лига Европа – Айнтрахт Франкфурт, в Германия. Повечето футболни фенове анализират детайлите в двата отбора, за да могат да изберат своите онлайн спортни залози.

Sesame.bg дава добри коефициенти за предстоящия сблъсък на „Дойче Банк Арена“.

Коефициенти за победител (1 Х 2)

Фаворит според родния букмейкър е тимът на Наполи, като успех за хората на Лучано Спалети се оценяват на 2,21. Шансовете на Айнтрахт пък са равнявани на 3,50, докато хиксът в Германия е 2,21.

Хендикап успех за Наполи от -1 е 3,95, докато +1 за Айнтрахт Франкфурт се оценява на 1,71. Хендикапът за германците от -1 е 7,25.

Формата на двата отбора

  • Айнтрахт в ШЛ: З П Р З П П
  • Айнтрахт във всички надпревари: Р Р П П З П
  • Наполи в ШЛ: П П П П П З
  • Наполи във всички надпревари: Р П П П П П

Двата отбора имат само два мача помежду си в историята и той е за Купата на УЕФА през вече далечната 1994-а година. Тогава Айнтрахт побеждава на два пъти италианците с по 1:0 и продължава към четвъртфиналите от надпреварата. Със сигурност от тези мачове досега са се променили много неща.

Коефициенти за головете

Sesame.bg предлага на своите клиенти „оувър“ в тази срещи 1,81 за над 2,5 гола „Под“ пък е със ставка 2,06, което сякаш не е толкова лоично, тъй като двата отбора са резултатни и вкарват голове. В последните си пет мача Айнтрахт е вкарал пет гола, като в тях има една загуба с 0:3 от Кьолн. Наполи в последните си 5 срещи ее реализирал 12 попадения в италианския шампионат. Да няма гол пък е 13.00 коефициент.

Алтернативни пазари

При корнерите в хода на сезона Айнтрахт прави средно по 6,19 корнера, а у дома е 6,64. При Наполи, когато гостува, отборът прави средно по 5,58. Основната линия, която е дадена от Sesame.bg, е над 8,5 гола на коефициент 1,70. По-смелите могат да прибегнат към над 9,5, който е на 2,10.

Още стотици пазари с високи коефициенти може да видите в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички