Борусия Дортмунд приема Севиля в тежка битка за 1/4-финалите на Шампионската лига


Борусия Дортмунд приема Севиля в тежка битка за 1/4-финалите на Шампионската лига
Снимка: Guliver/GettyImages

871 0

Борусия Дортмунд е домакин на Севиля в мач-реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига. В първата среща германският тим спечели с 3:2, което остави много въпросителни за ответната среща. Вестфалци са в серия от 6 поредни победи у дома, макар да водеха на полувремето само в една от срещите. Въпреки това Севиля е допуснала гол първа само в 3 от последните 13 мача в Шампионската лига като гост.

Един Терзич има доста кадрови проблеми, като отсъстващи са контузените Джейдън Санчо, Джовани Рейна, Аксел Витсел, Рафаел Герейро, Мануел Аканджи и Марсел Шмелцер. Добрите новини в лагера на "жълто-черните" е възстановяването на Роман Бюрки и Лукаш Пишчек.

В състава на Севиля единствените отсъстващи са защитниците Жул Конде и Алейш Видал. Вратарят Ясин Бону е под въпрос за срещата след лека контузия, но се очаква да започне като титуляр. Андалусийци се намират в серия от три поредни загуби след поражението от Елче и продъжлаване в 1/4-финалите ще даде увереност на момчетата на Юлен Лопетеги.

Двубоят е с начален час 22 ч. и ще бъде излъчван пряко по MAX Sport 2. Междувременно стана ясно с кого ще играе Борусия в 1/2-финалите на Купата на Германия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички