Кошмар за Борусия Д - звезда е аут за дълго време


Кошмар за Борусия Д - звезда е аут за дълго време
Снимка: Getty Images/Gulliver

1777 0

Една от важните фигури в Борусия Дортмунд - Джейдън Санчо, няма да играе скоро. Това съобщи на днешната си пресконференция треньорът на тима Един Терзич. Рафаел Герейро и Джовани Рейна също са под въпрос за реванша със Севиля от осминафиналите на Шампионската лига във вторник.

Левият краен защитник Герейро, който пропусна шампионатното поражение от Байерн с 2:4 в събота, поднови тренировки заедно с Рейна, но участието им в срещата е под сериозна въпросителна.

"Джейдън със сигурност няма да играе скоро. Рафа и Джио няма да отсъстват още дълго, но едва ли ще бъдат готови още за утре. Мога да уверя обаче, че Ерлинг Холанд и Торган Азар са здрави и ще могат да играят срещу Севиля", увери Терзич.

Борусия приема Севиля на своя "Сигнал Идуна Парк" след победа с 3:2 в Испания преди три седмица и ще търси първо класиране за четвъртфиналите на Шампионската лига от 2017 година насам.

"Ще бъдем изключително горди, ако успеем да се класираме на четвъртфинал. Трябва да сме готови за всичко и ще бъдем", добави пък Марко Ройс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички