Бивш играч на Арсенал: Сити унищожиха Реал Мадрид, опозориха ги


Бивш играч на Арсенал: Сити унищожиха Реал Мадрид, опозориха ги
Снимка: Getty Images

14315 0

Бившият играч на Арсенал и настоящ футболен коментатор - Пол Мърсън, заяви, че Манчестър Сити е бил много по-силен от Реал Мадрид и незаслужено е загубил в реванша в Шампионска лига срещу тях.

Какво се случи в сряда вечер

В четвъртфинала в сряда вечер "граждани" и "крале" завършиха наравно 1:1 и след 3:3 в първия двубой стигнаха до дузпи. Там испанците бяха по-добри и спечелиха с 4:3.

Той сравни реванша срещу Реал с разгрома над Лутън

Според Мърсън "Кралския клуб" просто е имал късмет, защото англичаните са направили това с тях, което сториха с Лутън - унищожили са ги. Скромният английски тим загуби от шампионите на Висшата лига с 1:5 в първенството наскоро. 

Реал Мадрид = Лутън

"Вчерашният мач беше позор. Ман Сити направи същото с Реал Мадрид, което и с Лутън. За всички, които гледаха този мач, това беше просто умопомрачително. Чист късмет беше, че Реал елиминира Сити. Те напълно ги унищожиха, те ги опозориха", каза англичанинът, цитиран от "Sky Sports".

"Това беше един от най-едностранните мачове, които съм гледал и Сити просто нямаше късмета при дузпите. Реал Мадрид не може да се смята за по-добър отбор от Ман Сити след този мач. Те са на милион мили зад тях", заключи Мърсън. И ас на Сити каза, че е виждал само един отбор на терена. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички