"Бих заложил къщата си, че това ще се случи" - Марко Верати с интересен коментар след ПСЖ - Ювентус


"Бих заложил къщата си, че това ще се случи" - Марко Верати с интересен коментар след ПСЖ - Ювентус
Снимка: Getty Images

10138 0

Полузащитникът на ПСЖ Марко Верати заяви, че не е бил изненадан да види Серхио Рамос и Леандро Паредес да влизат в открит конфликт помежду си на "Парк де Пренс".

Френският гранд победи Ювентус с 2:1 на старта на груповата фаза в Шампионска лига, а Рамос получи жълт картон в 25-ата минута, тъй като се спречка на терена с бившия си аржентински съотборник, който преди броени дни замени Париж с Торино. До тази ситуация се стигна, след като защитникът на "старата госпожа" Бремер влезе много остро в краката на Килиан Мбапе.

"С Паредес сме добри приятели. Коефициентите нещо такова да се случи бяха доста добри, тъй като съм ги виждал (б.р. - двамата с Рамос) какво правят по време на тренировки", каза Верати пред "Sky Sport Italia" и допълни: "Бих заложил къщата си, че това ще се случи. И двамата са играчи, на които им пука много и влагат страст във всичко, но накрая винаги се прегръщат".

"Изправихме се срещу силен опонент като Ювентус и знаехме, че ще трябва да страдаме, за да вземем трите точки. След доброто първо полувреме, изпитахме трудности през второто. Юве се успокои след гола си и започна да вярва. Те са чудесен тим, но ние работихме здраво и постигнахме резултат", каза още Марко Верати след последния съдийски сигнал на "Парк де Пренс".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Треньорът на Ювентус посочи откъде идват проблемите, когато играеш срещу отбор като ПСЖ!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички