Бербатов: Монако има по-добър отбор сега, в сравнение с времето, когато бях там


Бербатов: Монако има по-добър отбор сега, в сравнение с времето, когато бях там

2220 0

Димитър Бербатов е специален гост в студиото на BT Sport за Шампионска лига и даде своята прогноза за предстоящия полуфинал между Ювентус и Монако. Следдете срещата НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

"Надявам се Монако да спечели и да отиде на финал. Да, това е огромно предизвикателство, срещу най-добрата защита, но както знаем, мачът Барселона - ПСЖ показа, че всичко е възможно. А Монако разполага с уникални футболисти, особено в атака", каза българският нападател. 

Бербатов сподели, че престоят му в Монако е един от любимите му във футболната му кариера, а също така обяви и играчите, които е очаквал да станат звезди в Монако.

"Обичах времето си в клуба, в града - това беше перфектното място за мен. Радвах се, че можех да играя в Шампионска лига с Монако и се представихме страхотно.

Бернардо Силва е най-добрият пример за играч, с който съм играл, и знаех, че ще стане много добър. От момента, в който дойде от Бенфика, показа, че е много добър футболист, а сега е още по-добър. Разбира се, трябва да спомена и Марсиал, който премина в Манчестър Юнайтед. Мисля, че в момента имат изключително добър отбор - по-добър от този, в който играех аз", каза още Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички