Зидан оптимист за класирането на Реал Мадрид


Зидан оптимист за класирането на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

927 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана доволен от факта, че неговия тим успя да измъкне равенство при гостуването на Борусия Мьонхенгладбах, въпреки че отборът му изоставаше с 0:2 до 86-тата минута на срещата. Късни голове на Бензема и Каземиро помогнаха на „Кралския клуб“ да си тръгне с точка, като Зидан реши да се фокусира върху положителните неща от мача.

„Резултатът показва характера на този отбор. Заслужавахме да завършим наравно и дори малко повече от това. Хареса ми реакцията на отбора и това е много важна точка. Играхме добре в срещата, но истината е, че нещо ни липсваше, тъй като не победихме. Вярваме в нашия план и заслужихме равенството. Имаше много добри неща в тази среща и няма лесни мачове. Ако играем по този начин, ще постигнем добри неща и ще се класираме за елиминационната фаза на турнира“, заяви Зинедин Зидан след срещата.

Въпреки спечелената точка, „Кралския клуб“ заема последната позиция в своята група. В следващия кръг за играчите на Зидан предстои дерби срещу Интер в Испания, което ще бъде от огромно значение за крайното класиране в групата.

 А ето какви проблеми с контузени има в състава на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички