Лапорта и Куман в напрегната среща след фиаското срещу Байерн


Лапорта и Куман в напрегната среща след фиаското срещу Байерн
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

1986 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта се е срещнал с треньора Роналд Куман след поражението с 0:3 от Байерн Мюнхен в Шампионска лига. Според El Chiringuito разговорът между двамата се е провел в напрегната атмосфера.

Наред с това Лапорта е провел спешна среща с вицепрезидента и спортния директор на каталунците. Тя е продължила до два часа през нощта. Ръководството на клуба е било озадачено от играта на отбора и от факта, че през целия мач той не успя да отправи точен удар по посока вратата на Байерн.

След тази загуба Барселона вече е в серия от 3 поредни домакински поражения в Шампионска лига. По-рано на "Камп ноу" в турнира спечелиха Ювентус (3:0) и Пари Сен Жермен (4:1).

"Трябва да отчетем срещу какъв отбор играем. За да нараниш тим като Байерн, трябва да си много силен. Трябва да призная, че съперникът беше по-добър. Малко ми писна да говоря едно и също. След 3-4 седмици отборът ще бъде различен, защото ще имаме повече хора", заяви Куман след мача. А ето без кой титуляр остана Барса до края на годината. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички