Лудогорец постави рекордно висока цена за българските стандарти на Кирил Десподов


Лудогорец постави рекордно висока цена за българските стандарти на Кирил Десподов
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

5649 0

Един от най-добрите играчи на Лудогорец и на националния отбор по футбол на България Кирил Десподов вече има фиксирана цена, съобщава "Мач Телеграф".

Според изданието "орлите" са оценили качествата на своя нападател на 10 милиона евро и не биха седнали да преговарят с други клубове за продажбата му, освен ако те не предложат именно тази сума за правата му. 

Понастоящем Десподов е в много добра форма и имаше основна заслуга за отстраняването на гръцкия гранд Олимпиакос в третия квалификационен кръг за групите на Шампионска лига.

Откакто българинът е част от състава на Лудогорец той е записал 37 мача във всички турнири, отбелязвайки 9 гола и асистирайки цели 18 пъти на свои съотборници.

При всички положения едно отстраняване на шведския Малмьо, което ще вкара "зелените" в групите на Лига Европа, би повишило още повече цената на Кирил Десподов и бъдещ негов трансфер би бил рекорден за родните стандарти!

А с кого сравни Малмьо треньорът Валдас Дамбраускас - четете тук. Първата среща е в сряда (18 август) от 22:00 ч. българско време и ще се изиграе в Швеция!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички