"Ако Балкани отстрани Лудогорец...": В Косово говорят за Шампионска лига, прогнозираха и 11-ките за реванша


"Ако Балкани отстрани Лудогорец...": В Косово говорят за Шампионска лига, прогнозираха и 11-ките за реванша
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4369 0

В Косово вълнението е голямо, тъй като местният шампион Балкани е близо до това сензационно да отстрани българския първенец Лудогорец. Двата отбора се сблъскват в първия квалификационен кръг от Шампионска лига и още когато бе изтеглен жребият, "орлите" бяха в ролята на абсолютен фаворит.

Въпреки това първата среща бе спечелена от домакините в Косово с 2:0. Добра новина за българския шампион е, че правилото за голове на чужд терен не е валидно вече трети сезон и по този начин всякакъв успех с два гола разлика ще прати срещата в продължения.

Местното издание Kosovapress пък хвърля поглед по-напред към това, което потенциално предстои за Балкани, ако отстрани Лудогорец. В този случай местният първенец ще се изправи срещу Олимпия Любляна или Валмиера във втория квалификационен кръг.

В друг материал пък същото издание напомня думите на старши треньора на Балкани - Илир Дая, който спомена на пресконференцията, че тимът му няма да подцени "орлите", както и че няма да играе дефанзивно, като ще опита да предложи същата продукция от първата среща.

Потенциалните 11-ки за реванша Лудогорец - Балкани от Шампионска лига

Бе направена прогноза и за стартовите състави на двата тима за реванша. Ето какво е предположението на Kosovapress за 11-ките на Дая и Ивайло Петев, които ще започнат сблъсъка:

Лудогорец (4-3-3): Падт, Витри, Пластун, Русо, Хайстер, Шоу, Гонсалвеш, Нонато, Десподов, Видал, Тисера.

Балкани (4-3-3): Количи, Таки, Делова, Яшаница, Траши, Емерлахи, Куч, Зуба, Кореница, Рахмани, Грипши.

Сблъсъкът на "Хювефарма Арена" ще стартира в 21:00 часа. Ще можете да следите реванша от квалификациите в Шампионска лига Лудогорец - Балкани НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички