Големият приоритет пред Десподов: Трансфер или Лудогорец - звездата отговори


Големият приоритет пред Десподов: Трансфер или Лудогорец - звездата отговори
Снимка: ludogorets.com

4805 0

Българският шампион и хегемон у нас за последните над 10 години Лудогорец ще има трудната задача да навакса два гола пасив. "Орлите" загубиха първата среща от първия квалификационен кръг в Шампионска лига с 0:2 от шампиона на Косово Балкани.

Разградчани ще имат нужда от добро представяне от най-добрите си футболисти, за да преодолеят съперника въпреки изоставането си. Несъмнено сред тях е и футболист номер 1 на страната за миналата година Кирил Десподов.

Бързоногото крило открито призна още в края на миналата кампания, че иска трансфер в чужбина. Въпреки това към момента остава напълно концентриран към ангажиментите си с българския шампион, съдейки по думите му.

"За момента не искам да го мисля. Не ми е приоритет в момента. Приоритетът ми е Лудогорец да продължи напред" - коментира той лаконично потенциален свой трансфер пред колегите от НОВА.

Срещата между двата тима е днес (19.07) от 21:00 часа българско време. Ще можете да следите реванша от квалификациите в Шампионска лига Лудогорец - Балкани НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички