Акциите на Ювентус паднаха с 5% след 0:3 срещу Реал Мадрид


Акциите на Ювентус паднаха с 5% след 0:3 срещу Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1803 0

Лоши времена настъпиха на "Ювентус стейдиъм" след тежката загуба от Реал Мадрид в първия четвъртфинален мач между двата тима в Шампионска лига. Не стига унижението и загубените шансове за достигане до полуфиналите в турнира, ами поражението с 0:3 удари и по финансовото състояние на "бианконерите".

Според испанския Mundo Deportivo акциите на италианския гранд са паднали с 5% след загубата в Торино. На 4 април в 13,00 часа местно време акциите на футболния клуб са загубили 5,36% от стойността си и са стрували по 0,626 евро всяка.

Тази цена дори е белязана от възход, тъй като в часа на откриването на търговете - 9,00, цената на акциите на Ювентус е достигнала критичен минимум и една акция се е котирала за 0, 615 евро.

Ювентус има шанс да промени неблагоприятното си положение на 11 април, когато е реваншът. Ответният мач обаче ще бъде в Мадрид и задачата на мъжете на Макс Алегри ще бъде изключително трудна.

Да не забравяме все пак, че загубата на Севиля с 1:2 от Байерн (Мюнхен) бе единствената с разлика от един гол. В другите мачове Ювентус, Рома и Манчестър Сити отстъпиха с по 3 гола разлика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички