Роналдо уби мечтата му, а той взе фланелката му


Роналдо уби мечтата му, а той взе фланелката му
Снимка: Guliver/GettyImages

2348 0

Голямата звезда на футбола Кристиано Роналдо изживя магическа вечер в Торино. Португалецът отбеляза две попадения във вратата на Джиджи Буфон, а аплодисментите за него бяха напълно заслужени. След резултат 3:0 в Италия "белия балет" е с единия крак на полуфиналите в Шампионска лига, а това означава и край на мечтата на Буфон за трофей от турнира, 

Но дори и великият страж на Юве след срещата призна превъзходството на съперника и класата на Роналдо, като след края на двубоя е взел фланелката на португалеца, пише Marca. След последния съдийски сигнал двамата големи се прегърнаха и показаха истинско уважение един към друг, въпреки че Буфон допусна 3 гола във вратата си. 

"Изпитахме на гърба си какво представлява и винаги е представлявал Кристиано Роналдо. Той и Лионел Меси са на изключително ниво и постигат феноменални неща. Те са съпоставими с Марадона и Пеле заради умението си да решават всеки мач и заради всичко, което са спечелили. Във футбола се случват грешки, но срещу нас имаше един изключителен отбор. Много съм разстроен, защото едва ли ще успеем да продължим напред, но трябва да признаем, че Реал е по-силният отбор", призна легендарният страж. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички