Валверде и Бартомеу коментират бъдещето на треньора в Барселона


Валверде и Бартомеу коментират бъдещето на треньора в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

3961 0

Отборът на Барселона за втора поредна година отпадна по изненадващ начин от турнира Шампионска лига. През миналия сезон Рома шокира каталунците в 1/4-финалите на турнира, а през тази кампания това направи английския Ливърпул, но в 1/2-финалите.

След края на срещата треньорът на каталунците Ернесто Валверде нарече срещата на "Анфийлд" "повторен кошмар", като сравни двубоя с този на "Олимпико" почти 12 месеца по-рано. След това той и президентът на тима Хосеп Мариа Бартомеу коментираха въпроса за това дали специалистът ще запази поста си.

"Как този двубой ще определи бъдещето ми? Не знам. Истината е, че нямах много време да мисля за това, както и за други неща. Треньорът обаче трябва да поема отговорност", бяха думите на Валверде след срещата.

АВТОБУСЪТ НА БАРСЕЛОНА ПОТЕГЛИ И ЗАРЯЗА ЛЕО МЕСИ НА "АНФИЙЛД"

"Има време и всичко ще се разреши и обясни. Първо обаче има финал за Купата на Краля след три седмици", заяви снощи президентът Хосеп Мариа Бартомеу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички