Автобусът на Барселона напусна "Анфийлд" и забрави Лионел Меси (ВИДЕО)


Автобусът на Барселона напусна "Анфийлд" и забрави Лионел Меси (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

10497 0

През вчерашния ден отборът на Барселона имаше една от най-тежките си вечери в Шампионска лига. Тимът на Ернесто Валверде загуби преднината си от три чисти гола от първия 1/2-финал в Шампионска лига, след като претърпя поражение с 4:0 на "Анфийлд" и отпадна от Ливърпул.

На английска земя капитанът на каталунците Лионел Меси имаше тежка вечер, тъй като играта не му се получаваше така, както в първата среща, когато заби два гола. За разлика от мача на "Камп Ноу", сега момчетата на Юрген Клоп показаха по-голяма концентрация и не оставиха Ла Пулга да покаже най-добрата си игра и до голяма степен по този начин неутрализираха съперника.

След края на срещата пък се случи един от големите гафове на вечерта, след като автобусът на гостите напусна стадиона, като забрави своя капитан. 31-годишният футболист се забави в съблекалнята много повече от останалите си съотборници, тъй като му е бил направен тест за допинг. Когато излязъл от митичния "Анфийлд" обаче той разбрал, че автобусът е тръгнал към летището без него и е трябвало сам да намери начин да стигне до аеропорта.

ТЕНИСКАТА, С КОЯТО МО САЛАХ ПОКАЗА, ЧЕ ЛИВЪРПУЛ НЕ СЕ ПРЕДАВА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички