Псувни по адрес на Луис Суарес ехтят на "Анфийлд" по време на мача с Барселона


Псувни по адрес на Луис Суарес ехтят на "Анфийлд" по време на мача с Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1919 0

Името на Луис Суарес бе едно от най-коментираните преди двата мача от 1/2-финалите в Шампионска лига между Ливърпул и Барселона. Уругваецът направи мечтания трансфер през 2014 година, когато премина от "Анфийлд" на "Камп Ноу" и за първи път излиза срещу бившия си клуб в официален мач.

В първата среща той се разписа в каталунската столица за победата с 3:0 и изрази радостта си, което разгневи феновете на тима. Освен това уругваецът на няколко пъти силно преигра, за да си спечели нарушение и да изкара жълт картон на някои от бившите си съотборници. Преди реванша той обеща, че няма да се радва, ако се разпише на "Анфийлд". Това не се и случи, тъй като той не успя да се разпише, а "червените" се наложиха с 4:0, за да продължат към финала в Мадрид. И този път обаче Суарес бе във "вихъра" си, като отново показа театралните си умения на терена и доста полежа на тревата в бившия си дом.

Очаквано връзката между него и феновете на мърсисайдци бе прекъсната. За едни още след радостта си след гола на "Камп Ноу", а за други през първото полувреме на "Анфийлд". Това се видя във втората част на реванша, когато нападателят бе бурно освиркван и псуван от феновете, които огласиха стадиона си с грозни думи по адрес на бившия си любимец.

"F*ck off, Suarez" бе една от най-често скандираните реплики, която няма нужда да бъде превеждана.

РОБЪРТСЪН: НЕ МИ ПУКА, ЧЕ СУАРЕС МЕ УДАРИ! СЕГА КОЙ ОТИВА НА ФИНАЛА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички