Тухел разкри разликите в ПСЖ през миналия и през този сезон


Тухел разкри разликите в ПСЖ през миналия и през този сезон
Снимка: Getty Images/Gulvier

3495 0

"Все още сме в процес на развитие, но сме извървели сериозен път в сравнение с миналия сезон. Имаме някои нови играчи, които ни дават свежи идеи и характер", коментира треньорът на ПСЖ Томас Тухел след победата над Реал Мадрид с 3:0 в първи мач от груповата фаза на Шампионската лига.

Парижани стигнаха до убедителния успех с два гола на Анхел ди Мария и един на Тома Мюние. "Това бе страхотно представяне на целия отбор, ние бяхме по-добрият отбор и заслужено победихме. Всички в отбора работиха задружно, не допуснахме да развалим тактическата си постройка и нападахме смело. Владеехме топката и като цяло това бе едно страхотно отборно представяне, което винаги прави един треньор щастлив", коментира след победата Тухел.

"След загубата от Манчестър Юнайтед за всички бе тежко, както за ръководството, така и за играчите. Сега вече имаме усещането, че може да се справим и с тежките загуби. Няма съмнение, че Мбапе, Неймар и Кавани ни липсват, но въпреки това днес имахме силен състав, който бе готов да се представи на високо ниво. Все още сме в процес на развитие, но трябва да покажем устойчивост", допълни немският специалист.

В мача между Атлетико Мадрид и Ювентус по същото време пък имаше много любопитен момент, след като Сами Кедира прати в нокдаун съдията Дани МакКели. Видео със скандалната случка ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички