След фиаското на ПСЖ: Вижте най-големите обрати в историята на Шампионска лига


След фиаското на ПСЖ: Вижте най-големите обрати в историята на Шампионска лига
Снимка: Guliver/GettyImages

4471 0

Обратът на Манчестър Юнайтед срещу ПСЖ продължава да е сред най-дискутираните теми в европейския футбол. "Червените дяволи" поднесоха истинска сензация, която едва ли някой очакваше, след като отборът загуби с 0:2 на "Олд Трафорд", а заради контузии и наказания Оле Гунар Солскяер не можеше да разчита на 10 от футболистите в първия отбор.

Въпреки това Манчестър Юнайтед, с голяма доза късмет, се добра до инфарктно 1:3, благодарение на непукизма на съперника, две скандални грешки на Кехрер и Буфон, както и спорно отсъдена дузпа в полза на "червените дяволи" в 90-ата минута. Английският гранд ликуваше след края на мача на "Парк де Пренс", а скъпоплатената селекция на ПСЖ понесе втори немислим обрат в Шампионска лига в рамките на 3 издания на турнира.

Преди неочаквания успех на Юнайтед в 34 случая отборът, загубил първия мач като домакин с два гола разлика, беше отпадал в последствие. При 35-ия опит "червените дяволи" сътвориха история, превръщайки се в първия тим, реализирал обрат от 2 гола.

А само преди няколко години ПСЖ отново стана за смях, след като сепревърна в единствения отбор, отпаднал от Европа, след успех с 4 гола разлика в първия мач. Тогава Барселона унижи с 6:1 скъпата селекция на парижани, постигайки немислимото. Кои са всички най-големите обрати в историята на Шампионска лига може да видите в тази галерия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички